#громадськемісце У Балаклаві продають будівлі колишньої прикордонної частини України – ЦЖР #ялта #yalta

Російська влада Севастополя виставила на аукціон кілька об’єктів, в яких до анексії півострова розташовувалась військова частина Севастопольського загону морської охорони Державної прикордонної служби України, повідомляє Центр журналістських розслідувань.

На російських спеціалізованих торгових майданчиках з’явилися оголошення про продаж у Балаклаві будівель колишньої української прикордонної частини. На аукціон виставлено нежитлові приміщення площею 537,4 кв на вул. Новікова, 1, де, зокрема, розміщувався штаб військової частини. Чотириповерхова будівля розташована в центрі Балаклави неподалік набережної. Її стартова ціна – 18,6 млн рублів.

На торги виставлені також будівлі на Таврійській набережній, 25. Триповерхове нежитлове приміщення 1917 року площею 394,6 кв м продають за 3,5 млн рублів.

За тією ж адресою на продаж було виставлено ще одну будівлю площею 36,4 кв м. Її стартова ціна – трохи більше 820 тисяч рублів.

Усі об’єкти продаються без довколишніх земельних ділянок. Торги з усіх трьох лотів призначено на 30 вересня.

Наприкінці 2021 року в межах будівництва яхтової марини стартували роботи з реконструкції Таврійської набережної, розташованої на західному березі бухти. За цей час відкриття набережної вже тричі відкладали.

Роскомнагляд (Роскомнадзор) намагається заблокувати доступ до сайту Крим.Реалії. Безперешкодно читати Крим.Реалії можна за допомогою дзеркального сайту: https://dfs0qrmo00d6u.cloudfront.net. Також слідкуйте за основними подіями в Telegram, Instagram та Viber Крим.Реалії. Рекомендуємо встановити VPN.

ДЖЕРЕЛО